Zašto raditi u JGL-u

veljača 2019

Zašto raditi u JGL-u


Privlačimo i pokušavamo zadržati najbolje. Shvaćamo da je za uspjeh u izazovnom poslovnom okruženju važno imati talentirane zaposlenike na svim razinama organizacije.

Stoga našim ljudima dajemo priliku da rastu i razviju svoj puni potencijal u okruženju u kojem se teži stalnom poboljšanju. U našim temeljima ugrađene su vrijednosti koje stvaraju povezanost i odbacuju odvojenost: odgovornost za cjelinu, važnost općeg dobra, jednakost i uključenost, poštivanje svih oblika života i bezuvjetna skrb.

Kada se pridružite našoj tvrtki, brinemo se da ne budete samo broj na popisu zaposlenika. Od prvog vas dana potičemo na rad na stvarnim projektima i dajemo vam priliku da doprinosite rastu i razvoju tvrtke.


Ponosimo se činjenicom da privlačimo najtalentiranije i najkreativnije ljude, a to od nas zahtijeva stvaranje dinamične atmosfere u kojoj je svatko motiviran za sudjelovanje svojim kreativnim razmišljanjem. Imat ćete priliku iskazati se i dati svoj doprinos. Ne samo da odobravamo nove ideje, mi ih i očekujemo.


Prosječna dob naših zaposlenika jest 38 godina što kulturu tvrtke čini liberalnom, fleksibilnom i poduzetničkom.


Bez obzira na brzinu i naporne zahtjeve posla jedni prema drugima odnosimo se s poštovanjem, povjerenjem, bez predrasuda, a ponekad se nastojimo zajedno opustiti i zabaviti. Naša neformalna druženja i sportske aktivnosti učvršćuju veze unutar organizacije.